Festes Quinquennals 2019 d’Alcanar – Pregó de Festes

Ara que han acabat ja formalment les Festes Quinquennals 2019 d’Alcanar, serà hora de reviure alguns dels moments més especials. Aquesta edició, i per raons òbvies, per a mi, el pregó de Festes Quinquennals 2019. Ha estat un honor fora mida haver estat l’escollit, una joia immensa. Realment, i tot i ser cert que estic força acostumat a fer intervencions públiques, confesso que mai he sentit ni la responsabilitat ni la emoció íntima que he sentit en fer aquest pregó. Un repte molt gran.

Han estat unes Festes Quinquennals fantàstiques, per a mi úniques i molt especials per raons òbvies -només marcades finalment per la tristor de l’hora greu  que viu el nostre país, i també perquè aquestes festes ens ha deixat als seus 96 anys l’estimada Tia Adelaida, amiga de ma iaia Providència la Retora, a qui estimava molt, i a qui vaig poder visitar hores abans del seu traspàs a l’hospital-.

Voldria agrair a l’Alcale d’Alcanar, Sr. Joan Roig, al seu govern municipal, i per extensió al plenari de l’Ajuntament en el seu conjunt aquesta enorme oportunitat. Així com també a tot el poble d’Alcanar, per les constants mostres d’estima, suport i afecte, abans, durant i després de les Festes.

Ara sense més a esperar ja en candeletes les properes Quinquennals, i per tant a continuar allò que els nostres avantapassats varen continuar, d’allò que els seus iaios havien iniciat.

Us deixo l’enllaç de l’acte del pregó per si resulta del vostre interés.

Visca Alcanar, Visca Catalunya i Visca la Mare de Déu del Remei